Médiamítoszok – Klubbeszélgetések a médiáról

Mi lesz a következő „big thing” a médiában? Minden új, ami annak látszik? Kiken és min múlik, hogy a megjósolt médiaváltozások tényleg bekövetkeznek-e? Kiknek a felelőssége, hogy ezek a változások milyen hatásokat válthatnak ki? Mikor kell elkezdeni készülni a média új „korszakaira” és hogyan? – Ilyen és ezekhez hasonló kérdéseket beszélünk meg kötetlenül a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatudományi Intézete által elindított klubbeszélgetés-sorozat estjein.

A Médiamítoszok címet viselő program célja, hogy a médiaszakma és médiatudomány képviselőinek segítségével a résztvevők választ kaphassanak arra, milyen kihívások várnak rájuk a médiában.

A beszélgetéssorozat első eseményére 2022. november 29-én, kedden 18 órától kerül sor a Scruton V.P.-ben (1053 Budapest, Veres Pálné u. 12.), témája pedig a mostanában minden szakmai beszélgetésben felbukkanó, a közbeszédben is megjelenő 

Beszélgetőpartnerek

  • Bánhegyi Zsófia, marketing- és kommunikációs igazgató, Szerencsejáték Zrt.
  • Csikesz Erika, értékesítési igazgató, TV2 Média Csoport Zrt.
  • Kovács Gyula, társalapító, ügyvezető, Neuron Solutions Kft.
  • Prof. dr. Aczél Petra, kutatásvezető, NMHH Médiatudományi Intézet
  • Dr. Veszelszki Ágnes, kutatásvezető-helyettes, NMHH Médiatudományi Intézet

Az eseményen való részvétel ingyenes, de előzetes, e-mailes regisztrációhoz kötött.

Részvételi szándékát, kérjük, neve és e-mail-címe megadásával az alábbi e-mail-címen szíveskedjen jelezni: mediamitoszok@nmhh.hu 

A regisztrációval kijelenti, hogy az eseményre vonatkozó adatkezelési tájékoztatót teljes körűen megismerte és elfogadja. Ugrás az adatkezelési tájékoztatóra (PDF-dokumentum)

Link másolva!

Kapcsolódó anyagaink