A Magyar Kommunikációs Szövetség konferenciáján jártunk

Intézetünk, illetve az NMHH több szakértője a Magyar Kommunikációs Szövetség (MKSZ) szakmai konferenciáján képviseltette magát, melynek a keszthelyi Hotel Helikon szálló adott otthont 2023. október 16-án.

Az NMHH Médiatudományi Intézete a Magyar Kommunikációs Szövetség konferenciáján járt.

Az MKSZ felkérésére Nyakas Levente intézetvezető, és Németh Marika, az intézet külső szakértője részt vett a konferencia Média kerekasztal beszélgetésén, melynek témája a FAST televíziózás üzleti modellje volt.

A kerekasztal-beszélgetést Nyakas Levente vezette föl a FAST televíziózás rövid bemutatásával, illetve televíziós műsorszolgáltatói, műsorgyártói, reklámozói és fogyasztói szempontok bemutatásával. A panelben résztvevő szakértők – Bottyán Balázs (4iG Csoport), Kovács Krisztián (RTL), dr. Németh S. Szilárd (ATV), Ryszka Sambor (Network4) – a FAST tévé jelenséget és ennek a magyar műsorterjesztési piacra gyakorolt lehetséges hatását elemezték a kerekasztalbeszélgetés során, így többek között beszéltek: az ingyenesség üzleti modelljéről és piaci hatásairól, a hazai fogyasztói érdeklődés feltételezhető alakulásáról, illetve – nem utolsósorban – arról, hogy mit várhatnak a magyar a kábeltévé szolgáltatók. A beszélgetést Kéry Ferenc, az MKSZ elnöke moderálta.

A Magyar Kommunikációs Szövetség konferenciájának programja

letöltöm
Link másolva!

Kapcsolódó anyagaink